KURS-DATOER:
3. oktober fra: 10.00 – 14.00
4. oktober fra: 10.00 – 14.00
Pris pr. deltaker: 990,-
Påmeldingsskjema nederst på siden


De spanske Josper grillovnene har tatt restaurantmarkedet med storm de siste årene. Enten du allerede driver en Josper-restaurant, eller ser på muligheten for ett restaurantkonsept med innendørs grill –
Dette er ett kurs vi anbefaler.

Kursets innhold:

1. DAGLIG DRIFT AV JOSPEROVN
Opptenning, drift og vedlikehold av restaurantgrill (Josper). Her får du all den nødvendige kunnskapen for å drive en grillrestaurant på en trygg og effektiv måte. Dette er også en nyttig repetisjon for de som allerede har en Josper.

2. JOSPER PASSION FOR GRILL MENU
I del 2 skal vi sammen med Renzo tilberede en enkel og smakfull meny med fokus på teknikker som røyking, grilling, baking og brassering i Josper. Menyen vil bestå av både kjøttretter, fisk, grønnsaker og dessert. Det vil også være muligheter for spørsmål og innspill underveis.

3. JOSPER MINI-SEMINAR (Ekstra for de som ønsker)
For deg som vurderer lønnsomheten i en “Josper-restaurant” kjører vi et mini-seminar med fokus på økonomi og Josper.
Denne vil bli kjørt i forkant av kurset, slik at du ikke går glipp av det praktiske.

KURSHOLDER:

Renzo Sinisi
Chef & Sales manager for Josper CO.

Erfaring med Josper:
6 år som Chef ved Pura Brasa – anerkjent «Josper concept restaurant» i Barcelona.

På Pura Brasa serverer de et bredt spekter av retter for et stort antall gjester, og all maten tilberedes på restaurantens to store Josper ovner.

Kursene har begrenset med plasser, så det lønner seg å være tidlig ute med påmelding.

Meld din interesse ved å fylle ut skjemaet under:


Ja – Jeg er interessert i Josper kurs

 

Fant ingen felt.