FOTO: Restaurant A pluma | Chef Eugeni de Diego | Josper — I et lite lokale i Santaló street finner du Barcelonas beste kylling. Restauranten heter A Pluma og drives av Chef Eugeni de Diego. Eugeni har jobbet på kjøkken siden han var 14 år gammel, og har vært kjøkkensjef på det…
Continue Reading The chicken gourmet placeBlogg
Verdens beste restaurant er Fransk
Foto (over): Chef Mauro Colagreco eier av Mirazur «verdens beste restaurant» – Bilde fra Gastronaut showroom Restaurant Mirazur er velkjent i sør Frankrike, men har ligget litt under radaren internasjonalt. Dette har endret seg nå, da nettstedet The world´s 50 Best i sommer kåret restauranten til #1 i verden. Mirazur…
Continue Reading Verdens beste restaurant er FranskPacotizing på Nitty Gritty i Tromsø
Pacojeten går for full maskin, mens Gastronauts egen Kenneth forklarer og sender rundt smaksprøver. Vi er samlet til Pacojet kurs på nyåpnede Nitty Gritty, midt i Storgata i Tromsø. Lokalet huset tidligere gamle Tromsø bokhandel, men er nå gjort om til en stilig 1920 talls inspirert bar og grill,…
Continue Reading Pacotizing på Nitty Gritty i Tromsø