Bestikk har blitt sexy – Mepra

 

Hvorfor velge et standard bestikk, når det i dag finnes så mye lekkert å velge mellom. I ukens artikkel ser vi nærmere på utvalget til italienske Mepra, som har spesialisert seg på å lage spennende og unike bestikk til hotell og restauranter. 

På bildet: ARTE bestikk med matt gull finish (Oro ice)

Mepra har jobbet seg opp til å bli et anerkjent brand i restaurantbransjen og har levert bestikk til eksklusive og prisvinnende restauranter som Restaurant Mirazur (Frankrike), Gwen (LA) og Lago at Bellagio (Las Vegas). For den som er på jakt etter et skikkelig sexy bestikk. «Look no further»

Suksessen er takket være et lukrativt samarbeid med dyktige italienske designere som Angelo Mangiarotti, samt et eget team med unge talentfulle designere. Her er et lite innblikk av hva du finner i deres imponerende portefølje av bestikk (..som du kan bestille hos Gastronaut).

 

SOFISTIKERT – EPOQUE

Til Epoque serien har designerne hos Mepra hentet inspirasjon fra gammel stålarbeidskunst, hvor håndtaket har fått en tilsvarende finish som man fikk fra stålhammeren i smien. Denne vil bidra med stil og eleganse på bordet.

Epoque kommer i 6 flotte fargekombominasjoner.

 

EN TOUCH AV AV BAROKK

Til serien Dolce Vita har designerne hos Mepra hentet inspirasjon fra barokken (år 1595 til 1750).
Her er periodens vakre border og blomstermønster gjengitt i en forenklet form i håndtaket. Ved å velge en vintage finish får du et klassisk og raffinert utrykkk. Ønsker du en mer moderne stil kan du velge fargene Oro nero (sort) eller Bronzo.


Epoque kommer i disse  flotte finishene.

 

FOR DEG SOM VIRKELIG ELSKER FARGER.. 

..og er litt dristig i stilen, kan du vurdere et bestikk med «Rainbow» finish. Denne vil garantert bli lagt merke til blant gjestene.

Hvordan får man disse flotte fargene på bestikket?
Mepra bruker en prosess kalt P.V.D  (Physical Vapour Deposition) for å gi bestikket sine originale fargetoner. Teknikken ble opprinnelige utviklet for å beskytte NASA´s romfergepaneler mot korrosjon, og sørger for at bestikke holder seg i farge og glans, og har den slitestyrken som kreves innen restaurantbransjen.

Den minimalistiske og sexy stilen til Due serien er inspirert av innflytelsesrike designere som Angelo Mangiarotti.
Gir en moderne og litt luksuriøs «touch» til borddekkingen.

 

«CUSTOM DESIGN» – LUXURY ART

For den som er på jakt etter det lille ekstra og ønsker at bestikket skal være midtpunktet kan Mepra lage spesialdesignet bestikk. Her er det mulig å velge både design, logo og finish og skape noe helt unik til din restaurant.

 

MEPRA BESTILLER DU HOS GASTRONAUT AS
Gastronaut er importør av MEPRA i Norge. Finn inspirasjon i årets katalog her,
og kontakt oss på 66 77 80 60 eller epost: post@gastronaut.no for et tilbud.

 


Vi har med MEPRA på årets SMAK Messe (Stand C04-28)
Utstiller: Gastronaut AS

 


Hold deg oppdatert på nyheter fra Gastronaut og Horeca-bransjen.
-> MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV HER