Best for 6. året på rad – Churchill

 

For sjette gang har Restaurant Magazine´s Readers ´Choice Awards kåret Churchill til årets beste brand innen profesjonelt servise.

«Vi er svært stolte over å motta denne utmerkelsen for sjette året på rad. Det er så givende for oss som produsent å få anerkjennelse fra de personene som bruker våre produkter i sitt daglige virke, det er en stor motivasjon for oss..» Sharon Heap – Marketing director, Churchill

Britiske Churchill setter sin stolthet i å levere innovative produkter med høy standard til en bransje som kun godtar det beste, altså restaurant og serveringsbransjen. Det har gitt Churchill en posisjon i markedet som en av verdens ledende produsenter av serviser av høy kvalitet, med kunder i over 70 land rundt om i verden.

 

«En av tingene vi stadig får positive tilbakemeldinger på er hvor holdbart dette serviset er. Selv etter lang tids bruk i en travel restaurant ser servisene fra Churchill fortsatt strøkne ut.»
Eskil Klausen – Kommunikasjonsansvarlig Gastronaut

Churchill har vært med Gastronaut i snart 10 år og de kommer stadig med nye og spennende produkter til denne kategorien.

 

Alle produktene fra Churchill kan bestilles hos Gastronaut AS – se de siste nyhetene her

 


Se nærmere på nyhetene fra Churchill
på årets SMAK Messe (Stand C04-28)
Utstiller: Gastronaut AS

 


Hold deg oppdatert på nyheter fra Gastronaut og Horeca-bransjen.
-> MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV HER