The chicken gourmet place

FOTO: Restaurant A pluma | Chef Eugeni de Diego | Josper

I et lite lokale i Santaló street finner du Barcelonas beste kylling.
Restauranten heter A Pluma og drives av Chef Eugeni de Diego.

Eugeni har jobbet på kjøkken siden han var 14 år gammel, og har vært kjøkkensjef på det som i sin tid ble ansett som en av verdens beste restauranter: El Bulli. Han så et marked for enkel og god mat laget etter tradisjonelle metoder, og startet opp grillrestauranten A Pluma “The chicken gourmet place” i Barcelona.

Restauranten er velkjent for sine grillede kyllingretter, og er en populær destinasjon for både lokalbefolkning og turister av alle aldere.

Hjertet i restaurant A Pluma – Josper ASJ-063 Rotisserie grill. Foto: A Pluma

A PLUMAS VIKTIGSTE VERKTØY (..etter Chef Eugeni)
er den nye Rotisserie ovnen fra spanske Josper Hornos Brasa. Den er hjertet i restauranten. Her roteres kyllingkjøtt til perfeksjon over varmen fra glødende grillkull. Restauranten er stolt av sin mattradisjon, sin Josperovn og filosofien som har gitt dem sitt renome:

“ Simple dishes, but impeccable, cooked with slow cooking to the coal in the Josper oven…
.. We get the category of dishes to shine, because we choose each ingredient with care, and cook them slowly, every day, so that they arrive at the table freshly made.”
(Sitat fra A Pluma sin webside) 

Om du skal til Barecelona anbefaler vi en tur innom A Pluma. Les mer på Restaurantens nettside


STØRRE OG STØRST

«Storebor» ASJ-130 har 6 spyd, hver på 1,3m. Her kan opptil 48 kyllinger grilles samtidig. 

Jospers Rotisseri kommer i to størrelser. A Pluma bruker den minste (ASJ-063), hvor det er mulig å grille 24 hele kyllinger på en gang. Storebror ASJ-130 har dobbelt så stor kapasitet.

 

SLIK ER JOSPER`S NYE ROTISSERIE

Som alle Jospers modeller er også denne grillen satt sammen for hånd, og kun de beste stållegeringer er benyttet. Brennkammeret er beskyttet med termisk isolasjon og et varmeskjold. I toppen er grillen utstyrt med et unikt system som skal forhindre at gnister og andre partikler kommer inn i ventilasjonssystemet.

INTERESSERT I JOSPER GRILL?
Gastronaut er importør av Josper i Norge. Du kan lese mer om Josper ovnene på våre nettsider

 


Hold deg oppdatert på nyheter fra Gastronaut og Horeca-bransjen.
-> MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV HER