Foto (over): Chef Mauro Colagreco eier av Mirazur «verdens beste restaurant» – Bilde fra Gastronaut showroom
Restaurant Mirazur er velkjent i sør Frankrike, men har ligget litt under radaren internasjonalt. Dette har endret seg nå, da nettstedet The world´s 50 Best i sommer kåret restauranten til #1 i verden.
Mirazur eies og drives av Chef Mauro Colagreco. En Italiensk/Argentinsk kokk som har vært i faget i mer enn 20 år. Han har jobbet på velkjente L´Arpege og kjente La Plaza Athénée i Paris. Mirazur ble startet i 2006 og serverer en spennende og variert middelhavsmeny, med signaturretter så som: «Salt crusted beetroot from the garden with caviar cream, eggs from the chicken coop»
FRA 2 TIL 3 STJERNER
Mirazur fikk også høyeste utmerkelse hos Michelin i år, og er en av kun fire restauranter med 3 Michelin stjerner på den franske middelhavskysten.
Vi gratulerer så mye til Chef Mauro og de andre som jobber i restauranten.
ITALIENSK BESTIKK PÅ BORDET
Visste du at Mirazur bruker bestikk fra Italienske MEPRA SPA.
Serien heter Forma og finnes i vårt sortiment. Se den her.
Informasjonen i denne artikkelen er hentet fra:
https://www.theworlds50best.com/The-List-2019/1-10/Mirazur.html
Hold deg oppdatert på nyheter fra Gastronaut og Horeca-bransjen.
-> MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV HER